Interieurarchitectuur is een kunst. Laat het eindresultaat voor zich spreken…

Carola
Utrecht

Carola had twee grote wensen: een flinke update van het interieur en een passende architectonische indeling. Een uitdaging, want dit pand stamt uit een nogal lelijke periode: de jaren tachtig.

Bekijk project

Heuvelrug
Zeist

Het Frank Lloyd Wright-achtige exterieur was perfect, maar de binnenkant van dit huis op de Utrechtse Heuvelrug scoorde een nul. Ontwerper Nanne Schuiveling schiep rust en bracht licht in het interieur.

Bekijk project

Trendhuis
Amsterdam

Het EH&I Trendhuis 2019 werd ontworpen door interieurdesigner Nanne Schuiveling. Dat zij ervan houdt de boel flink op te schudden en buiten de gebaande paden te treden, was goed te zien in het paviljoen, waar ze speelde met vorm, kleur, camouflage en illusie.

Bekijk project

Girav
Amsterdam

Girav is bekend van Extra Lange T-shirts voor mannen. Dit is één van onze bijzondere vaste en leuke klanten. Wij begrijpen elkaar goed. Bij deze opdrachtgever kunnen wij stralen. Als het vertrouwen er is dan zie je dat terug in het prachtige eindresultaat.

Bekijk project

Keller Keukens
Bergen op Zoom

Nanne Schuiveling is op freelance basis hoofdontwerper voor Keller Keukens. Zij vertaalt voor hen trends naar actuele keukenconcepten. Voor de VT Wonen & designbeurs 2017 in Amsterdam maakte zij een stand van 120 vierkante meter waarin zij laat zien wat de ontwikkelingen zijn op keukengebied voor de Keller-doelgroep.

Bekijk project

CACI
Breda

Voor een bedrijf waar vooral IT-ers werken, maakten wij een passend concept met geluidsreducerende vilten panelen en raambekleding. De functies moesten goed gescheiden zijn, zodat iedereen ongestoord kan werken. De opdrachtgever is een vaste klant. Wij doen diverse projecten voor hen.

Bekijk project

Basiq Dental
Oisterwijk

Het gebouw van Basiq Dental in Oisterwijk is in zijn geheel onder handen genomen. Van bedrijfskantine tot bar. Het bedrijf telt ongeveer 80 man personeel. Het resultaat is huiselijk, kleurijk en comfortabel.

Bekijk project

Gigi Make-Up Studio
Oisterwijk

Gigi Bowmer is gespecialiseerd in Persoonlijk Make-Up Advies voor ambitieuze vrouwen, en marktleider Beauty & Business in make-up adviezen voor de zakelijke markt. Wij verzorgden de stoffering en aankleding van haar studio. Toen Gigi wilde uitbreiden, kwam zij naar ons toe om samen het te renoveren koetshuis op eigen terrein te transformeren tot studio. Wij maakten met de opdrachtgever een passende indeling van het koetshuis en verzorgden ook de aankleding.

Bekijk project

Villa
Oisterwijk

De villa had een onoverzichtelijke indeling. Wij hebben door de lijnen te wijzigen weer verbanden kunnen leggen tussen het voor- en achterhuis. Ook hebben we ervoor gezorgd dat het licht door de hele woning kan schijnen. Zie ook reportage in Eigen & Interieur.

Bekijk project

Villa
Rosmalen

De opdrachtgevers betrokken ons in een vroeg stadium. Zij vonden de keuken te klein, en uiteindelijk is een gedeelte aangebouwd. De eigen ontwerpen zoals de wand met haard, de vitrinekast, keuken en de eethoekbank zijn beeldbepalende elementen in dit interieur. De bewoners zijn nog dagelijks blij met het eindresultaat.

Bekijk project

Bungalow
Oisterwijk

Dit is de woning van Nanne Schuiveling, dichtbij de studio en daardoor ook regelmatig showroom. Nanne renoveerde de woning in 2008 en maakte het ontwerp voor het interieur: eigentijds en tijdloos.

Bekijk project

Villa
Oisterwijk

Studio Nanne Schuiveling tekende voor de totale verbouwing van de begane grond. De constructie is gewijzigd; de keuken is het hart van het huis geworden. De bewoners wilden zicht op het binnenzwembad, dat kan nu dankzij een binnenraam van vijf bij drie meter. De eigen ontwerpen maken dit huis origineel en op maat voor de bewoners.

Bekijk project

Advocatenkantoor
Amsterdam

De klanten moeten zich thuis voelen. Dit was de tekst van de opdrachtgever. Ook het Amsterdamse moest zichtbaar zijn. “Thuis in Amsterdam”. Van concept tot en met realisatie.

Bekijk project

Prive Residence
Amsterdam

Voor een kunstliefhebber maakten wij een bijzondere indeling van de woning zodat de kunst de aandacht krijgt. Ook ontwikkelden wij een speciaal lichtplan met UV-lichtbronnen. We wisten het pand te verbouwen naar de wensen van de opdrachtgever met behoud van de monumentale waarden.

Bekijk project

Robert Daniëlle
Oisterwijk

De eigenaren hebben al jaren een prachtige damesmodezaak in dit oude pand in Oisterwijk. Met veel passie en verstand van zaken hebben zij een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij hebben er met veel plezier en wederzijds overleg een prachtige zaak van mogen maken.

Bekijk project

Kantoor Schuiveling
Oisterwijk

Het kantoor is een creatief landschap waarin Schuiveling graag werkt. Haar stoffenkamer symboliseert de binnenkant van een schatkist. ‘Een inspirerende werkomgeving maakt iedereen blij’, is een gevleugelde uitspraak van Schuiveling. En ook: ‘Het toilet van een interieurarchitect weerspiegelt de kwaliteit van de ontwerper.’ Alles is ‘met liefde bedacht en gecreëerd’.

Bekijk project

Woonbeurzen
Amsterdam/Eindhoven

Studio Nanne Schuiveling laat zich regelmatig zien op beurzen, zoals de VT Wonen & designbeurs in Amsterdam maar ook de Excellent Beurs in Eindhoven. Wij hebben op die evenementen een 100 vierkante meter grote eigen stand met alleen eigen ontwerpen neergezet. Met als doel om ons zelf uit te dagen en dit te laten zien aan onze opdrachtgevers. Dit zijn wij...

Laat je inspireren