Onze expertise is gericht op alle facetten van interieurontwerp

Concept & Ontwerp

Studio Nanne Schuiveling steekt tijd en aandacht in de wensen van de opdrachtgever. Een moodboard op maat is onderdeel van het concept dat wij presenteren. Volledig naar wens maken wij vervolgens een ontwerp en bouwtekeningen van het nieuwe interieur en de eventuele renovatie.

Laat je inspireren

Bouwbegeleiding

Studio Nanne Schuiveling kan alle zorgen uit handen nemen, ook in het begeleiden van het bouwproces, het contact met alle werkers, specialisten en leveranciers. Studio Schuiveling houdt het overzicht, van eerste schets tot oplevering en ook op de verantwoording van het financiële plan.

Laat je inspireren

Lichtplan

Een goed interieur begint met licht op de juiste plekken. De layout van een ruimte en het interieur daarin houden niet alleen rekening met (de valling van) het licht maar passen we zo nodig aan. Ook het intekenen en aanbrengen van verlichting vindt al vroeg in het ontwerp- en bouwproces plaats.

Laat je inspireren

Stoffering

Studio Schuiveling beschikt over een goed gesorteerde stoffenkamer met stoffen en behang voor alle ruimtes in huis, en altijd gevuld met de mooiste klassiekers en meest smaakvolle nieuwe (internationale) collecties. Onze interieurplannen zijn altijd voorzien van een stofferingsadvies op maat. Het is ook mogelijk om meubels te laten bekleden in de stoffen van uw keuze.

Laat je inspireren

Meubilering

We gaan graag samen op zoek naar de juiste meubels voor elk interieur. Studio Nanne Schuiveling kan ook een voorstel doen voor meubels, uit bestaande collecties of speciaal voor uw interieur ontworpen. Onze vakkundige meubelmakers maken uw keuken of meubel graag op maat.

Laat je inspireren

Standdesign

Het ontwerpen en bouwen van een goede stand is een vak op zich. Studio Nanne Schuiveling toont graag lef en creativiteit in beursstands die net even anders zijn en tot de verbeelding spreken.

Laat je inspireren