Interieurarchitect Brabant

Van Amsterdam naar Brabant verhuizen was voor Schuiveling een fantastische stap. De beste plek waar je kan wonen zegt ze zelf. De hartelijke ontvangst heeft haar best verrast. Al snel voelde zij zich thuis in het gastvrije Noord-Brabant.

Het kantoor gelegen naast de woning is een ideale, idylische plek om te werken met het team. Het team is klein en persoonlijk. Nanne Schuiveling is continue uw rechtstreekse contact. Alleen bij afwezigheid (vakantie of beursbezoek) kan dit anders zijn. Ook is zij goed te bereiken. Dit vindt zij heel belangrijk. Korte lijnen.

De woning en tuin gelegen naast het kantoor is ook showroom. Deze zijn natuurlijk met zorg ingericht. De architectonisch lijnen en haar ontwerpen staan hierin centraal. Bij een kennismakingsgesprek en wederzijdse klik, volgt er een rondleiding in de woning/tuin. Zodat je als opdrachtgever ook goed kan zien wat ze als interieurarchitect in Brabant allemaal voor u kan betekenen.

Als interieurarchitect van Noord-Brabant heeft zij vele particulieren opdrachten gerealiseerd. Oisterwijk, Den Bosch, Rosmalen, Moergestel, Tilburg, Eindhoven en meerdere plaatsen. Diverse boerderijen gemoderniseerd in onder andere Haghorst en Biesthouthakker, inclusief de tuinen rondom de boerderij. Ook de projectmarkt is haar niet vreemd. De “Rosep” te Oisterwijk is in 2023 gemoderniseerd. Zowel het groene park als de vakantiebungalows heeft zij samen met haar team ontworpen. Daarnaast heeft zij diverse kantoorpanden waaronder “Van de Wouw Vastgoed” in het prachtige energie neutrale pand naast het spoor te Oisterwijk, ontworpen en naar tevredenheid opgeleverd.

Vele klanten weten dat Schuiveling, naast interieurarchitect, een passie heeft voor tuinen. Dit is ook terug te zien in haar eigen bostuin. De grote architectonische lijnen, in samenwerking met een hovenier, zet ze ook graag uit voor haar opdrachtgevers. De lijnen van binnen moeten volgens Schuiveling ook doorlopen in de tuin. “Een woning houdt niet op bij een buitenmuur”