Binnenhuisarchitect Amsterdam

Nanne Schuiveling haar roots liggen in Amsterdam en omgeving. Ze is geboren in Abcoude en heeft haar gehele opleiding tot binnenhuisarchitect in Amsterdam vervolgt. Zij studeerde af op de Artemis Academie te Amsterdam, richting concept interieurarchitectuur. Haar bedrijf bestaat in 2025 alweer 25 jaar.

Zo adviseert zij met veel enthousiasme en kennis ook haar klanten in Amsterdam en omgeving. Haar CV is groots en ze heeft meerdere projecten, als binnenhuisarchitect, in Amsterdam en omgeving gerealiseerd.

Naast particuliere klanten, heeft zij de prachtige kantoorruimtes van het merk GiraV, (toonaangevend op het gebied van kleding in alle maten voor heren) gerealiseerd. Als vaste interieurontwerpster voor de eigenaren, is zij al jaren betrokken bij hun vragen op het gebied van interieurdesign en realisatie, zowel privé als zakelijk.

Ook “standdesign” behoort tot haar skills. Zo mocht ze voor het blad EH&I een stand ontwerpen voor de woonbeurs in de RAI te Amsterdam. Het “Huis van EH & I” heeft zij in een vernieuwende Memphis style vormgegeven. Het concept is door Schuiveling geheel ontworpen en gerealiseerd in samenwerking met de standbouwer. Het team Schuiveling heeft hier met veel plezier aan gewerkt. Het doel om bezoekers te inspireren en te verassen is gelukt. Zie ook filmpje verder op de website.

Het realiseren van appartementen in een statig gebouw in Amsterdam Zuid, (voorheen advocaten kantoor) behoort ook tot haar skills. Een heerlijk project, een behoorlijke uitdaging met splitlevel, souterrain verhogen, trappenhuis wijzigen en meer. Door middel van het maken van 3D designs krijgen de opdrachtgevers een duidelijk beeld. Alle persoonlijke wensen komen daarin naar tevredenheid terug.